ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη προσοχή: Τι κωδικό στέλνουμε από Δευτέρα με το sms στο 13033

Την Δευτέρα αρχίζει το πρώτο κύμα της άρσης του lockdown.

Μεγάλη προσοχή: Τι κωδικό στέλνουμε από Δευτέρα με το sms στο 13033

Ξεκινά από την Δευτέρα το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας μετά το lockdown που έχει επιβληθεί από τις 7 Νοεμβρίου. Οι αυστηροί περιορισμοί στην κυκλοφορία παραμένουν αλλά από τις 7 Δεκεμβρίου ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους τα εποχικά καταστήματα.

Με αυτόν τον τρόπο οι κυβερνώντες επιθυμούν να ξεκινήσει να κινείται και πάλι η οικονομία που ήταν σε παύση κατά ένα μεγάλο μέρος από τις 7 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά εδώ

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.