Παναθηναϊκός για πρόταση για Λεωφόρο: “Σενάριο εκτός προεδρικού διατάγματος που απορρίφθηκε”
Από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σχολίαζαν σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την πρόταση της κυβέρνησης για υπόγειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο

Από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σχολίαζαν σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την πρόταση της κυβέρνησης για υπόγειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο, το οποίο περιείχε ανακρίβειες:
«Αρχικά το συγκεκριμένο σενάριο ακούστηκε τον Αύγουστο από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας Dimand και όχι από την Κυβέρνηση όπως γράφεται.
Επίσης στην πρόταση δεν υπήρχε το σενάριο κατασκευής κλειστού γηπέδου στον Βοτανικό και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις να είναι στη Λεωφόρο, αλλά να γίνουν όλα κάτω από το πάρκο της Λεωφόρου. Αυτό το σενάριο ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος και φυσικά θα κινδύνευε με προσφυγές και το υπάρχον προεδρικό διάταγμα.
Επιπλέον θα έπρεπε πρώτα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο Σύλλογος θα έμενε άστεγος χωρίς κάποιο εχέγγυο για απρόβλεπτο χρονικό διάστημα»
Το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε εξ αρχής από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Ο. και ουδέποτε προχώρησε σε πιο επίσημη μορφή καθώς υπήρχε ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου και θα αποτελούσε εμπόδιο στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox