ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός για πρόταση για Λεωφόρο: “Σενάριο εκτός προεδρικού διατάγματος που απορρίφθηκε”

Από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σχολίαζαν σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την πρόταση της κυβέρνησης για υπόγειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός για πρόταση για Λεωφόρο:

Από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. σχολίαζαν σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την πρόταση της κυβέρνησης για υπόγειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο, το οποίο περιείχε ανακρίβειες:

«Αρχικά το συγκεκριμένο σενάριο ακούστηκε τον Αύγουστο από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας Dimand και όχι από την Κυβέρνηση όπως γράφεται.

Επίσης στην πρόταση δεν υπήρχε το σενάριο κατασκευής κλειστού γηπέδου στον Βοτανικό και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις να είναι στη Λεωφόρο, αλλά να γίνουν όλα κάτω από το πάρκο της Λεωφόρου. Αυτό το σενάριο ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος και φυσικά θα κινδύνευε με προσφυγές και το υπάρχον προεδρικό διάταγμα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον θα έπρεπε πρώτα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο Σύλλογος θα έμενε άστεγος χωρίς κάποιο εχέγγυο για απρόβλεπτο χρονικό διάστημα»

Το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε εξ αρχής από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Ο. και ουδέποτε προχώρησε σε πιο επίσημη μορφή καθώς υπήρχε ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου και θα αποτελούσε εμπόδιο στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...