Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του το ματς.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

”Πρόκειται για ένα σημαντικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις σημαντικότερες ομάδες, ”σημαιοφόροι” της Αθήνας. Είναι ένας αγώνας τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους άλλους”.

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ λόγω της ήττας από τη Μπράγκα για το Europa League:

”Πιστεύω πως το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπράγκα δεν θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι της Κυριακής. Δεν γνωρίζω το επίπεδο κούρασης που έχει μία ομάδα όταν έχει παίξει τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα. Θεωρώ όμως πως η ΑΕΚ διαθέτει πεπειραμένους ποδοσφαισριστές, ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση”.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ:

”Διαθέτει πολύ καλή μεσαία γραμμή, η οποία αποτελείται από παίκτες με ποιότητα. Είναι μία από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Επίσης, γνωρίζω τον αρχηγό της ΑΕΚ εδώ και πολύ καιρό”.

Για την σημαντικότητα του εν λόγω παιχνιδιού:

”Χρειαζόμαστε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά. Για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, θα πρέπει να είμαστε σταθεροί και να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι”.

Για τον κίνδυνο του Παναθηναϊκού να μείνει και φέτος εκτός Ευρώπης:

”Δεν κάνω μαθηματικούς υπολογισμούς. Κοιτάω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ ζητάω το maximum από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαστε ακόμη εύθραυστοι για να μιλήσουμε για το μέλλον”.

Για τη μεταγραφική περίοδο:

”Είναι λίγο βιαστικό να μιλήσουμε για μεταγραφικές κινήσεις. Θα ήθελα να πω σε αυτό το σημείο τρία πράγματα. Πρώτα, ενημερώνομαι ελάχιστα από τις Ελληνικές εφημερίδες. Όμως, αν είναι αλήθεια οτι γράφεται πως ο στόχος είναι να φύγουν 8-10 παίκτες, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεύτερον, σε συνάντηση που είχαμε με τους παίκτες, τους είπα πως τους θέλω. Τέλος, αν μπορούμε με βάση την κατάσταση που υπάρχει και τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό να εξετάσουμε κάποια περίπτωση παίκτη θα το κάνουμε. Για το ποιά θέση θα είναι αυτή, μη με ρωτάτε”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS