ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαγωνισμός αποτυχίας: Τι συμβαίνει όταν λείπει ο Παναθηναϊκός από την Ευρώπη!

Conference League και πολύ είναι. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου βάζει... λεζάντα στη φωτογραφία, εξηγώντας πως βλέπουν οι άλλοι τον Ολυμπιακό και πως όλες μαζί οι ελληνικές ομάδες βλέπουν τις ευρωπαϊκές του επιπέδου τους...

Διαγωνισμός αποτυχίας: Τι συμβαίνει όταν λείπει ο Παναθηναϊκός από την Ευρώπη!

Conference League και πολύ είναι. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου βάζει… λεζάντα στη φωτογραφία, εξηγώντας πως βλέπουν οι άλλοι τον Ολυμπιακό και πως όλες μαζί οι ελληνικές ομάδες βλέπουν τις ευρωπαϊκές του επιπέδου τους…

Πιο… τέλεια ευκαιρία δε μπορούσε να δοθεί μετά τη χθεσινή καταγραφή για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, οι υπόλοιποι χάντρες στους ιθαγενείς. Γιατί, τι περισσότερο θέλει ο κόσμος από ένα όραμα, μια ελπίδα; Κοινώς, μας δουλεύουν όλοι μαζί, κι εμείς με τον κόσμο δουλευόμαστε μεταξύ μας κάθε καλοκαίρι στις κληρώσεις. «Στο χέρι του η πρόκριση», «στα μέτρα του η κλήρωση». Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Σαν να παίζει κασέτα.

Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.