ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Κάτι χρωστάει στον… εαυτό του!

Η ώθηση που ψάχνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και το (νέο) μπάχαλο με το γηπεδικό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Κάτι χρωστάει στον… εαυτό του!

Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα δεν υπάρχει μικρό ή μεγάλο ματς. Όλα ίδια είναι, όλα τρεις πόντους «κάνουν» και η νίκη είναι μονόδρομος είτε παίζεις με την Λαμία, τον Απόλλωνα και τον Παναιτωλικό είτε (καλή ώρα) με την ΑΕΚ.

Είναι τόσο μεγάλο το κακό που… πρόλαβε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον εαυτό του που τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Μετά τα όσα έχει περάσει με τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, σκεφτείτε τώρα που έληξε η καμπάνα να μην μπορέσει να ξαναβγεί. Θα μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο και το χειρότερο είναι πως για εκεί πάει το πράγμα. Σαφώς και γυρνάει, αλλά για να γυρίσει ο διακόπτης χρειάζεται ΑΜΕΣΗ ώθηση, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ.

Είναι καλύτερα τα πράγματα για το τριφύλλι, η εικόνα της ομάδας σαφώς και δεν έχει σχέση με το κλίμα που υπήρχε προ Καραϊσκάκη ας πούμε, αλλά και πάλι δεν είσαι επ’ ουδενί σε φάση να λες «τους έχω». Τουλάχιστον με τη φανέλα. Πρέπει να ιδρώσεις, να φτύσεις αίμα. Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου στον Πειραιά ασφαλώς και μπορεί, αλλά η σταθερότητα… δεν είναι στα χαρακτηριστικά ούτε και της φετινής ομάδας. Οπότε κάτω η μπάλα και θα δούμε τι θα δούμε.

Βεβαίως και είναι ένα θέμα και η κατάσταση της ΑΕΚ. Μάζεψε σε δυο βδομάδες επτά τεμάχια μέσα στο ΟΑΚΑ και μάλιστα όχι από τίποτα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, αλλά έως τώρα στο πρωτάθλημα βρίσκει τον τρόπο να «επιστρέφει» και να σβήνει τους μεσοβδόμαδους λεκέδες της. Σε κάθε περίπτωση όμως ούτε άτρωτη την λες, ενώ και το τάιμινγκ μοιάζει ιδανικό για να τους την κάνεις. Αλλωστε ακόμη και στα χειρότερά σου στα ντέρμπι αμαχητί δεν παραδίνεσαι ΠΟΤΕ.

Από εκεί και πέρα η δημοσιοποίηση του MOU από τον Ερασιτέχνη αντί να ηρεμήσει τα πράγματα, έκανε το μπάχαλο ακόμα μεγαλύτερο. Στην… καλύτερη μπορεί να πει κανείς ότι το πρότζεκτ που είναι στα σκαριά έχει ένα κάρο γκρίζες ζώνες και με αυτή τη μορφή δεν περνάει ΠΟΤΕ από την συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Αυτή είναι η μία ανάγνωση η οποία αν μη τι άλλο κάνει τουλάχιστον ανησυχητική την επόμενη μέρα στο γηπεδικό, σε μια εποχή που φαινόταν «φως». Η άλλη, σαφώς πιο ψύχραιμη αλλά που να την βρεις την ψυχραιμία με τόσα που έχουμε περάσει, λέει ότι τα τι και τα πως θα φανούν στις διμερείς συμφωνίες και τα MOU δεν λένε τίποτα. Σωστό κι αυτό, αν και δείχνουν κάτι. Κι αυτό το κάτι, τουλάχιστον για την ώρα, υπέρ του (ποδοσφαιρικού) Παναθηναϊκού δεν το λες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE