ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός στο Big Brother με Μικρούτσικο: «Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω» (vid)

Χαμός.

Χαμός στο Big Brother με Μικρούτσικο: «Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω» (vid)

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα απίστευτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του Big Brother, μιλώντας μάλιστα στον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας και ασκόντας του έντονη κριτική για την συμπεριφορά του.

Η κριτική του Μικρούτσικου φαίνεται ότι δεν άρεσε στην παραγωγή, καθώς μετά την αποχώρηση του 28χρονου παίκτη, κλήθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη να κάνει ένα σχόλιο και προς έκπληξη όλων αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Λίγο αργότερα ωστόσο, απασφάλισε.

«Γενικότερα στις εκπομπές, έχω έρθει για να διευκολύνω, αν ενοχλεί η παρουσία μου… μπορώ κι εγώ τώρα να πάρω μαζί τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το λέω με κακία», ήταν η τοποθέτηση του γνωστού παρουσιαστή, η οποία δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.971 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ενόχληση του Μικρούτσικου ήταν εμφανής, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη μετά το καυστικό σχόλιό του για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά. Ο Χάρης Βαρθακούρης από την πλευρά του προσπάθησε να σβήσει την… φωτιά μιλώντας εγκωμιαστικά για την παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση και την εμπειρία που κουβαλάει ο Μικρούτσικος στην πλάτη του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.