ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ασταμάτητος ο Άρης, ΜΑΤΣΑΡΑ στο ντέρμπι – ΜΠΟΜΠΑ η τετράδα στο 11.00!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Ασταμάτητος ο Άρης, ΜΑΤΣΑΡΑ στο ντέρμπι - ΜΠΟΜΠΑ η τετράδα στο 11.00!

Σάββατο σήμερα (05/12) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο ματσάρες! Το Betarades.gr μελέτησε καλά τους αγώνες και ξεχώρισε τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Μην ξεχνάτε ότι στο site μας βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικα bundesliga και όχι μόνο φυσικά!

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δράση και μας απασχολεί στοιχηματικά. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Άρη. Επίσης, ρίχνουμε το βλέμμα μας στο ντέρμπι του Τορίνο στη Σέριε Α. Το μενού έχει και Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και μπάσκετ! Τέσσερις προτάσεις συνολικά που αξίζουν και θα αναλυθούν παρακάτω.

Δεν σταματάει ο Άρης

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Για την 11η αγωνιστική, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη. Οι αποδόσεις έχουν ως φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά δεν είμαστε αυτής της άποψης.

Ο Ατρόμητος δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση με την απόδοσή του μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Και οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν περισσότερα από το σύνολο του Κάναντι και αναμένουν βελτίωση. Το «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού μοιάζει η εξαίρεση στον κανόνα του φετινού Ατρομήτου. Προέρχεται από το 0-0 με τη Λάρισα όπου ήταν εντελώς ακίνδυνος.

Ο Άρης από την άλλη, είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, και αυτός στη Λάρισα. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν σαν σίφουνας από το «Αλκαζάρ» με το εμφατικό 0-3. Δύο γκολ ο Μάνος, και ένα ο Σίλβα για τον Άρη, που πήρε ένα ακόμα εκτός έδρας τρίποντο. Εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων φέτος, μακριά από το «σπίτι» τους. Δεν έχουν δεχτεί γκολ εκτός έδρας, και έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Δεν γίνεται ο Άρης να προσφέρεται σε τέτοιες αποδόσεις και να μην τον προτιμήσουμε. Ειδικά απέναντι στον προβληματικό Ατρόμητο. Το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 2.00 είναι αξιόλογη επιλογή.

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Στην Ιταλία τώρα, το Τορίνο ζει και αναπνέει για το ντέρμπι της πόλης. Σήμερα, η Γιουβέντους υποδέχεται την Τορίνο στις 19:00. Εκεί που θα εστιάσουμε στο παιχνίδι, είναι στα γκολ.

Η Γιουβέντους έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της Ντιναμό κιέβου για το Champions League. Έτσι, πήρε τα πάνω της μετά την ισοπαλία με τη Μπενεβέντο για το πρωτάθλημα. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει κάνει τις γκέλες της και δεν θέλει να μείνει άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου. Είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη απόψε και επιθετικά είναι καλή. Αμυντικά όμως, έχει τα κενά της και της κοστίζουν συχνά. Πάντως, δεν την… παίρνει να κλειστεί πίσω σήμερα.

Η Τορίνο με τη σειρά της, πάει χωρίς άγχος στο ντέρμπι ξέροντας ότι το έργο της είναι πολύ δύσκολο, ούτως ή άλλως. Προέρχεται από το 2-2 με τη Σαμπντόρια σε ένα φοβερό παιχνίδι. Αυτό που πληρώνει η Τορίνο είναι οι αμυντικές της αδυναμίες. Επιθετικά βρίσκει τις λύσεις αλλά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω. Απόψε δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να παίξει παθητικά.

Οι ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, αλλά αμυντικά δεν πείθουν μέχρι τώρα. Θέλουν πολύ κάτι καλό στο ντέρμπι και θα το κυνηγήσουν. Θεωρούμε ότι αξίζει το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Ανώτερη η Τσέλσι

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ, που βρίσκεται πλέον στην 11η «στροφή» της. Απόψε, η Τσέλσι υποδέχεται στο Λονδίνο τη Λιντς. Το ματς έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στο στοιχηματικό κομμάτι.

Η Τσέλσι έκανε… παρέλαση στην Ανδαλουσία μεσοβδόμαδα. Κέρδισε με το εντυπωσιακό 0-4 τη Σεβίλλη για το Champions League και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Απίθανος Ζιρού, πέτυχε τέσσερα γκολ και αποδεικνύει διαρκώς ότι αξίζει να είναι πιο ενεργό μέλος αυτής της ομάδας. Στην Πρέμιερ η Τσέλσι είχε το 0-0 με την Τότεναμ και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Στόχος είναι ο τίτλος και τίποτα λιγότερο. Συνεπώς ματς σαν το σημερινό, οφείλει να τα καθαρίζει.

Η Λιντς είναι καλή ομάδα, έχει θετική παρουσία μέχρι τώρα αλλά και συγκεκριμένες αδυναμίες. Αυτές εντοπίζονται στην άμυνά της, που είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Τη γλίτωσε την περασμένη αγωνιστική, στη μεγάλη νίκη επί της Έβερτον με 0-1. Ακυρώθηκαν βέβαια δύο γκολ στους αντιπάλους της, που είχαν και πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Με αυτήν την αφέλεια δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Όπως και να έχει, η Τσέλσι είναι καλύτερη και βρίσκεται σε φόρμα. Μπορεί να πάρει και σχετικά εύκολα το ματς. Ποντάρουμε στην Τσέλσι -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τσέλσι κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

Καλύτερη ομάδα ο Ηρακλής

Από το ποδόσφαιρο ερχόμαστε στο μπάσκετ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ, το Μεσολόγγι φιλοξενεί τον Ηρακλή σε ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης. Το ματς βγάζει και ωραίο σημείο για το στοίχημα!

Το Μεσολόγγι ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν και με τον ενθουσιασμό του πήρε κρίσιμες νίκες. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε και η… προσγείωση στην πραγματικότητα. Η ομάδα του Καλαμπάκου μετράει πλέον δύο συνεχόμενες ήττες. Η πρώτη ήταν από το Περιστέρι, εκτός έδρας, με 84-72. Έπειτα έχασε και από την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με 87-66. Κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο αναμετρήσεις η άμυνα που… δεν έπαιξε το Μεσολόγγι. Σήμερα είναι αμφίβολος και ο Γκριν που αποτελεί σημαντικό γρανάζι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ηρακλής προέρχεται από το επεισοδιακό ματς με το Περιστέρι στη Θεσσαλονίκη. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 60-60. Τελικά ο «Γηραιός» ηττήθηκε με 75-71 στην παράταση, έχοντας πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Υπήρξαν αλλαγές στο ρόστερ, με τον Τσίλντρες να αποχωρεί και τον έμπειρο Χάτσερ να έρχεται. Μπορεί να αποδειχθεί πολύ δυνατή αυτή η μεταγραφή αν ο Αμερικανός πιάσει τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης.

Γενικά, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ποιοτικές ομάδες και θα αγωνιστούν… «θυμωμένοι» μετά την ήττα από το Περιστέρι. Το Μεσολόγγι έχει αρχίσει να βγάζει τα προβλήματά του, ειδικά απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...