ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ο Panathinaikos τσέκαρε την πρόκριση στο χιονισμένο Ναντ (vid)

Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα (6/12/1995) έπαιρνε λευκή ισοπαλία στο Λα Μποζουάρ, με αντίπαλο τη Ναντ, «τσεκάροντας» την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρωας ο Γιάννης Καλλιτζάκης, έκοψε δύο φορές τη μπάλα στη γραμμή.

Ο Panathinaikos τσέκαρε την πρόκριση στο χιονισμένο Ναντ (vid)

Η ομάδα του Χουάν Ρότσα στην πορεία της για τους «4» εκείνης της χρονιάς, χρειάστηκε να τα βάλει με τη Ναντ και… τα χιόνια καθώς χρειαζόταν απλά να μη χάσει από τη Γαλλική ομάδα για να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» χωρίς τους Βαζέχα, Αλεξούδη, Γεωργιάδη Γ.Χ. και Δώνη, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (0-0) και να πανηγυρίσει αυτός, μέσα στο χιονισμένο τοπίο.

Ο Γιάννης Καλλιτζάκης χρειάστηκε δύο φορές να επέμβει, σώζοντας τον Παναθηναϊκό από δύο βέβαια γκολ, αποκρούοντας με τάκλιν στη γραμμή του τέρματος, ενώ οι «πράσινοι» δίκαια φώναζα για τη φάση του 82΄, όταν ο διαιτητής Σούντελ αρνήθηκε να καταλογίσει καταφανέστατο πέναλτι που έγινε στον Μπορέλι.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος καλό όλα καλά όμως, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση, με την πορεία που ακολούθησε να βρίσκεται ήδη στην αιωνιότητα…

Οι συνθέσεις:

Ναντ: Καζαγκράντε, Σανελέ, Λε Ντιζέ, Ντεκρουά, Γκιγιό, Φερί, Μακελελέ, Πεντρός, Ουεντέκ, Ντοράμ, Κοσέτσκι (85′ Ρενού).

Παναθηναϊκός: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Χριστοδούλου, Καλιτζάκης, Μάρκος, Μπορέλι (89′ Γκούμας), Γ. Σ. Γεωργιάδης, Λαγωνικάκης, Μαραγκός, Καπουράνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.