ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης για Βοτανικό: “Επιτέλους”!

Η τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τις εξελίξεις με τη διπλή ανάπλαση και τον Βοτανικό.

Μπακογιάννης για Βοτανικό:

Σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ρωτήθηκε  «για ποια αλλαγή που έγινε μέχρι σήμερα επί δημαρχίας του ειναι περισσότερο περήφανος και για ποια έχει μετανιώσει».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε:

Και για τα δύο θα μπορέσω να σας απαντήσω ολοκληρωμένα στο τέλος της θητείας μου. Ομως, μπορώ να σας πω ότι είμαι χαρούμενος, γιατί έχουμε καταφέρει σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεν, αλλά σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό δε, να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Δήμος της Αθήνας, ο οποίος σταδιακά μεταμορφώνεται σε έναν ανθρώπινο Δήμο που σέβεται τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών. Που καθαρίζει διαφορετικά, που συντηρεί τον δημόσιο χώρο μεθοδικά, που ψηφιοποιείται, που εκσυγχρονίζεται, που βρίσκεται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές και που κάνει μία πολύ σημαντική προσπάθεια για να στηρίξει εκείνους που έχουν ανάγκη. Χαίρομαι γιατί επιτέλους ολοκληρώσαμε την Ομόνοια, η οποία έγινε πάλι πλατεία-σύμβολο ή γιατί, πάλι επιτέλους, ξεκινάμε τη Διπλή Ανάπλαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...