ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αθλιότητα Τζήμερου: Με ένα χυδαίο tweet προσβάλλει τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (pic)

Το ατυχές θα ήταν λίγο. Το άθλιο επίσης. Τι να πει κανείς για το μήνυμα του Θάνου Τζήμερου την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου;

Αθλιότητα Τζήμερου: Με ένα χυδαίο tweet προσβάλλει τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (pic)

Πόση αθλιότητα και μικροψυχία μπορεί να κρύβει ένα tweet που ειρωνεύεται μέχρι και ένα νεκρό 15χρονο; Απέραντη αθλιότητα θα έλεγε κανείς αν έβλεπε αυτό που με περισσή περηφάνεια ανέβασε ο Θάνος Τζήμερος στο twitter του. Προφανώς το χιούμορ που μπορεί να έχει είναι… ιδιαίτερο σε κάθε άνθρωπο. Αλλά πόσο χιούμορ έχεις όταν γράφεις ότι αν ζούσε ο Γρηγορόπουλος θα είχε διοριστεί στο Δημόσιο και γι’ αυτό κατέθεσαν στεφάνι οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ.

Κατ’ αρχάς δεν μπορείς να σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο μια συμβολική κίνηση που κάνει μια συνδικαλιστική οργάνωση. Ακόμη κι αν δεν είναι και πολύ αγαπητοί οι συνδικαλιστές, όταν καταθέτουν στεφάνι στη μνήμη ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς, μόνο το καπέλο μπορείς να τους βγάλεις.

Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι φορείς, τα κόμματα, οι πολιτικοί αρχηγοί και ο ίδιος ο Τζήμερος. Στεφάνια να κατέθεταν απλά και μόνο για να τιμήσουν τη μνήμη ενός μικρού παιδιού.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι από την άλλη, όταν την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος το μόνο που βρίσκει κανείς να πει είναι ότι θα ήταν διορισμένος στο Δημόσιο, δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο μυαλό ορισμένων.

Ο Θάνος Τζήμερος είναι γνωστός για τις απόψεις του. Αλλοι συμφωνούν, άλλοι διαφωνούν για την… κοσμοθεωρία του. Δεν θα βρεθεί, όμως, ούτε ένας να του πει μπράβο γι’ αυτό το μικρόψυχο σχόλιό του. Δεν θα βρεθεί κάποιος να τον επαινέσει γιατί νομίζει ότι έτσι χτυπά τον… κρατισμό και τον συνδικαλισμό χρησιμοποιώντας το όνομα ενός νεκρού παιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...