ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αθλιότητα Τζήμερου: Με ένα χυδαίο tweet προσβάλλει τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (pic)

Το ατυχές θα ήταν λίγο. Το άθλιο επίσης. Τι να πει κανείς για το μήνυμα του Θάνου Τζήμερου την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου;

Πόση αθλιότητα και μικροψυχία μπορεί να κρύβει ένα tweet που ειρωνεύεται μέχρι και ένα νεκρό 15χρονο; Απέραντη αθλιότητα θα έλεγε κανείς αν έβλεπε αυτό που με περισσή περηφάνεια ανέβασε ο Θάνος Τζήμερος στο twitter του. Προφανώς το χιούμορ που μπορεί να έχει είναι… ιδιαίτερο σε κάθε άνθρωπο. Αλλά πόσο χιούμορ έχεις όταν γράφεις ότι αν ζούσε ο Γρηγορόπουλος θα είχε διοριστεί στο Δημόσιο και γι’ αυτό κατέθεσαν στεφάνι οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ.

Και επίσημο το… μπαμ του Αλαφούζου
Και επίσημο το… μπαμ του Αλαφούζου 50.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατ’ αρχάς δεν μπορείς να σχολιάζεις με τέτοιο τρόπο μια συμβολική κίνηση που κάνει μια συνδικαλιστική οργάνωση. Ακόμη κι αν δεν είναι και πολύ αγαπητοί οι συνδικαλιστές, όταν καταθέτουν στεφάνι στη μνήμη ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς, μόνο το καπέλο μπορείς να τους βγάλεις.

Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι φορείς, τα κόμματα, οι πολιτικοί αρχηγοί και ο ίδιος ο Τζήμερος. Στεφάνια να κατέθεταν απλά και μόνο για να τιμήσουν τη μνήμη ενός μικρού παιδιού.

Κι από την άλλη, όταν την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος το μόνο που βρίσκει κανείς να πει είναι ότι θα ήταν διορισμένος στο Δημόσιο, δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο μυαλό ορισμένων.

Ο Θάνος Τζήμερος είναι γνωστός για τις απόψεις του. Αλλοι συμφωνούν, άλλοι διαφωνούν για την… κοσμοθεωρία του. Δεν θα βρεθεί, όμως, ούτε ένας να του πει μπράβο γι’ αυτό το μικρόψυχο σχόλιό του. Δεν θα βρεθεί κάποιος να τον επαινέσει γιατί νομίζει ότι έτσι χτυπά τον… κρατισμό και τον συνδικαλισμό χρησιμοποιώντας το όνομα ενός νεκρού παιδιού.

Πατέρας Αντώνιος: Ποιον φωτογραφίζει ότι κρύβεται πίσω απ’ τις εις βάρος του καταγγελίες
Πατέρας Αντώνιος: Ποιον φωτογραφίζει ότι κρύβεται πίσω απ’ τις εις βάρος του καταγγελίες 20.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close