ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον αέρα νέο site με… μπόλικη ιστορία!

Το sportshistory.gr είναι γεγονός.

Στον αέρα νέο site με... μπόλικη ιστορία!

Το sportshistory.gr είναι γεγονός.

Πρόκειται για νέα ιστοσελίδα με ιστορικά στοιχεία, τα οποία θα αρέσουν στους φίλους του αθλητισμού.

Κουίζ, ιστορικές αναδρομές, αθλητικές ιστορίες, παιχνίδια και πολλοί διαγωνισμοί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε χιλιάδες αθλητικά κουίζ σε μια σειρά από κατηγορίες.

-Κουίζ της ημέρας: Ερωτηματολόγιο που θα ανεβαίνει καθημερινά και θα καταπιάνεται με την επικαιρότητα αλλά και με όσα έχουν συμβεί την ίδια ημερομηνία κατά το παρελθόν.

-Φώτο κουίζ: Υπάρχουν πολλά αλλά στο δικό μας θα δείτε φωτογραφίες πολλών δεκαετιών και όχι μόνο

-Σωστό/ Λάθος: Αν σας… ζορίζουν τα πολλά, παίξτε το δικό μας 50-50 με ερωτηματολόγιο από όλα τα αθλήματα.

-Παίξε με το τέρας: Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κουίζ που είναι 10 ερωτήσεων αυτό το ερωτηματολόγιο παίζεται με 30 ερωτήσεις από ολόκληρη τη δεξαμενή του Sportshistory.gr! Κάτι που σημαίνει δεκάδες χιλιάδες ερωτήματα… Ποιος σας είπε να τα βάλετε με το τέρας;

BIG 4: Σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε να παίξετε με ερωτήματα μόνο για την αγαπημένη σας ομάδα όπου αντλούνται από το ποδόσφαιρο και αφορούν τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν πατήσετε στον αριθμό 4 παίζεται ερωτήματα και από τις μεγάλες ομάδες ταυτόχρονα.

-Ποδόσφαιρο Ελλάδα/Εθνική ομάδα: Ερωτηματολόγιο για την εθνική ομάδα, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά.

-Ποδόσφαιρο Ευρώπη: Περιλαμβάνει όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις(Champions League, Europa) και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα χωρών. Ερωτήματα που πηγάζουν από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

-Ποδόσφαιρο EURO/MUNDIAL : Οι νικητές και οι πρωταγωνιστές σε όλα τα μεγάλα τουρνουά των εθνικών ομάδων. Ευκαιρία να τους θυμηθείτε.

-Μπάσκετ: Χιλιάδες ερωτήματα για το ελληνικό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Περιλαμβάνονται και οι διοργανώσεις των εθνικών ομάδων

-Άλλα Σπορ: Ατελείωτα ερωτήματα για όλα τα αθλήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στους Ολυμπιακούς αγώνες, το τένις και το βόλεϊ.

Ταυτόχρονα μπορείτε να διαβάσετε τις δύο εναλλακτικές στήλες μας. Οι «Αθλητικές ιστορίες» που θα καταπιάνονται αναλυτικά με θρύλους του αθλητισμού και το «Γνωρίζατε ότι…», που θα στέκεται σε παράξενες ιστορίες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αθλητισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.