ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα… φάρμακα για τα προβλήματα μας» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το σημαντικό διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και τόνισε ότι αυτή η νίκη θα είναι σημαντική μόνο αν συνδυαστεί με εντός έδρας επιτυχία την επόμενη αγωνιστική.

Μπόλονι: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα... φάρμακα για τα προβλήματα μας» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το σημερινό ματς: «Εχω πολύ βαθιές σκέψεις. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και βεβαίως πρέπει να δω πως θα…ράψω το πρώτο καλό ημίχρονο με την ΑΕΚ με το δεύτερο καλό ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Συζητήσαμε και στα αποδυτήρια και είχα πει ότι αν φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα μπορούσαμε να δώσουμε ευχές σε όσους γιορτάζουν σήμερα»

Για το ότι οι αλλαγές δεν βοήθησαν: «Ενδεχομένως να είναι αλήθεια. Υπάρχει μια έκφραση που λέει στο ποδόσφαιρο και στην γεωργία όλοι έχουν δίκιο. Όταν κερδίζουμε 2-0 την ΑΕΚ, είναι δεδομένο ότι η αντίπαλη ομάδα θα πάρει όλα τα ρίσκα. Είχαμε πληγώσει την περηφάνια τους. Λόγω του 2-0 πήγαμε πίσω στο γήπεδο για περίπου 10 μέτρα. Οπότε γίνεται δύσκολο το έργο των παικτών που μπαίνουν αλλαγή. Τα τελευταία 20 λεπτά η ΑΕΚ μας πίεσε».

Για το αν ανησύχησε: «Φυσικά ανησύχησα. Όταν κερδίζεις 2–0 στο ημίχρονο είναι και καλό και επικίνδυνο, καθώς όταν δέχεσαι τέρμα η άλλη ομάδα . Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου. Θα ήθελα να μιλήσω για δύο παίκτες, για τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίσιο. Δυο παίκτες σημαντικοί, οι οποίοι είχαν προβλήματα τραυματισμών και αν χτύπαγαν μπορεί να μην ανάρρωναν  μέχρι τον Ιανουάριο. Στα αποδυτήρια υπάρχει χαρά αυτή την ώρα την οποία όμως θα… παγώσω, καθώς θα τους πω ότι μια νίκη εκτός έδρας πρέπει να την σφραγίσεις με μία νίκη εντός έδρας για να είναι σημαντική»

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια:  «Πρόκειται για μία νίκη, που είχαμε ανάγκη. Έτσι αποδεικνύεται ότι οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο δικό τους επίπεδο. Όταν είχα έρθει σας είχα πει ότι είχαμε προβλήματα, πλέον αρχίζουμε να βρίσκουμε τα φάρμακα που χρειάζονται»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.