ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Έχει μεγάλη διαφορά με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός – Να έχει συνέχεια η νίκη στο ντέρμπι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, τον εξαιρετικό Βιγιαφάνιες, την άνοδο πολλών παικτών, αλλά και τη συνέχεια.

Δεσύλλας: «Έχει μεγάλη διαφορά με Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός - Να έχει συνέχεια η νίκη στο ντέρμπι»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, τον εξαιρετικό Βιγιαφάνιες, την άνοδο πολλών παικτών, αλλά και τη συνέχεια.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Ο Μαουρίσιο και ο Βιγιαφάνιες έχουν αλλάξει την εικόνα της ομάδας, μαζί φυσικά και με τον Αλεξανδρόπουλο. Ειδικά ο Αργεντινός δημιουργεί αλλά παθιάζεται κιόλας. Έχει κάνει μεγάλη διαφορά στον Παναθηναϊκό», ανέφερε, ενώ στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας από τον Λάζλο Μπόλονι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Μπόλονι διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι και χτύπησε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Δίχως να παίζει… ταμπούρι, έλεγξε το ματς χωρίς να απειληθεί στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να είναι και στο 0-3, αλλά μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να διαχειριστεί το 0-2. Οι αλλαγές δεν του βγήκαν, ειδικά του Αγιούμπ που είναι μέσα σε όλες τις φάσεις της ΑΕΚ, αλλά το αποτέλεσμα ήρθε. Πέρα από την τακτική προετοιμασία όμως, ο Ρουμάνος είχε βάλει όλους τους παίκτες στην ψυχολογία για να κερδίσουν όλες τις προηγούμενες μέρες. Υπήρχε στην ομάδα ένα κλίμα ‘πάμε να τους φάμε’».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.