ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Γουόλτερ Μπέρι πουλάει κάνναβη με την επωνυμία «Truth» (vid)

Ο άλλοτε μεγάλος άσος του μπάσκετ εμπορεύεται κάνναβη μέσω διαδικτύου.

Ο Γουόλτερ Μπέρι πουλάει κάνναβη με την επωνυμία «Truth» (vid)

Τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα έκανε γνωστή μέσα από το Instagram ο Γουόλτερ Μπέρι.

Ο Αμερικανός άλλοτε πάουερ φόργουορντ, με θητεία στο ΝΒΑ αλλά και πλούσια καριέρα στην Ελλάδα με Άρη (1991, 1997), τον Ολυμπιακό (1992-93, 1995-96), τον ΠΑΟΚ (1993-94, 1998-99), τον Ηρακλή (1994-95) και τον Μακεδονικό (2000), άρχισε να εμπορεύεται ινδική κάνναβη μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα η φίρμα του θα έχει την επωνυμία «Truth», που ήταν και το προσωνύμιό του όσο αγωνιζόταν!

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ασχολούμαι με το εμπόριο κάνναβης. Ως πρώην αθλητής, τα οφέλη της κανναβιδιόλης είναι σημαντικά στον κόσμο των σπορ και σε όλους όσοι από εμάς ταλαιπωρούνται από πόνους κι άγχος», ανέφερε ο 56χρονος Μπέρι.

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός πρώην ΝΒΑερ που έχει επεκταθεί στο συγκεκριμένο εμπόδιο. Διάφοροι αστέρες του ΝΒΑ έχουν ασχοληθεί με τον… χώρο και ένα από τους πιο γνωστούς είναι ο Σον Κεμπ.

View this post on Instagram

A post shared by Walter Berry (@walterberrythetruth)

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.