ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stop στα σκαμπανεβάσματα, νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα

Η νίκη με την ΑΕΚ ήταν μεγάλη και σημαντική, όμως υπάρχει και συνέχεια.

Stop στα σκαμπανεβάσματα, νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα

Η νίκη με την ΑΕΚ ήταν μεγάλη και σημαντική, όμως υπάρχει και συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο μεγάλο του τρίποντο στη χρονιά, έχοντας, μάλιστα, ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» με δυο σερί νίκες ανεβαίνουν βαθμολογικά και τονώνουν την ψυχολογία τους. Τα αποδυτήρια γίνονται… ατσάλι και, πλέον, μπαίνει μια τελεία στους πανηγυρισμούς.

Από αύριο η προσοχή στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο, πιθανότατα, θα γίνει στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Πάντα τέτοια ματς, έπειτα από μεγάλες νίκες, κρύβουν κινδύνους και οι Ηπειρώτες μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι πρέπει να βάλει stop στα σκαμπανεβάσματα. Υποχρέωση όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι να δουλέψουν με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη συνέχεια στην ανοδική πορεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.