ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης δείχνουν το μέλλον- Ζητούμενο είναι η διάρκεια και η εξέλιξη

Οι δυο νεαροί άσοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά μέχρι τώρα, ωστόσο υπάρχει δρόμος.

Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης δείχνουν το μέλλον-  Ζητούμενο είναι η διάρκεια και η εξέλιξη

Οι δυο νεαροί άσοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά μέχρι τώρα, ωστόσο υπάρχει δρόμος.

Οι εμφανίσεις των Αλεξανδρόπουλου και Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό είναι άκρως θετικές και δικαίως οι δυο νεαροί παίρνουν τις ευκαιρίες τους και καθιερώνονται στον Παναθηναϊκό. Τόσο ο νεαρός χαφ, όσο και ο αριστερός μπακ τα πηγαίνουν εξαιρετικά μέχρι τώρα, γεγονός που αρέσει σε όλους στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο.

Ζητούμενο, όμως, γι αυτά τα παιδιά είναι η διάρκεια και η εξέλιξη. Μέσω της σκληρής δουλειά στην προπόνηση, των αγώνων, μέσα από τα σωστά και τα λάθη που θα κάνουν, οι ποδοσφαιριστές θα «ψηθούν» και θα προχωρήσουν μέσα σε… Παναθηναϊκές απαιτήσεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει παίξει φέτος σε 8 ματς και παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Το συμβόλαιο του 19χρονου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2022. Σε ό, τι αφορά τον Ζαγαρίτη έχει παίξει σε 9 αγώνες και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον 19χρονο άσο.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ακολουθούν σταδιακά και άλλοι νεαροί, όπως οι Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Τζαβίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.