ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: 2-3 μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό από τον Πιέρ Ντρεοσί προχωράει και κάποιες κινήσεις δείχνουν δεδομένες ενόψει Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: 2-3 μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό από τον Πιέρ Ντρεοσί προχωράει και κάποιες κινήσεις δείχνουν δεδομένες ενόψει Ιανουαρίου.

Στο panathinaikos24.gr σας είχαμε γράψει για τους στόχους του κλαμπ, που αφορούν μεταγραφές, αλλά και αποδεσμεύσεις με τον στόχο των πωλήσεων να παραμένει ψηλά. Δεν είναι, όμως, και εύκολο ειδικά αυτή την εποχή και για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που δεν παίζει στην Ευρώπη.

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει κάνει την έκθεσή του και σύντομα θα αρχίσει να προχωράει τον σχεδιασμό σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι. Ας δούμε τι περιλαμβάνει ο πράσινος σχεδιασμός, με βάση το ρεπορτάζ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*2-3 μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για έναν ακόμη χαφ, έναν επιθετικό και πιθανότατα ένα ακραίο μπακ. Αυτές μοιάζουν να είναι τώρα οι προτεραιότητες.

*Αποδεσμεύσεις. Ιδανικά πωλήσεις, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή δυο ποδοσφαιριστές φιγουράρουν ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ δεν αποκλείονται και οι δανεισμοί για κάποιες περιπτώσεις.

*Ανανεώσεις συμβολαίων. Σύντομα θα κληθεί ο Ζαγαρίτης, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους νεαρούς.

Ο γενικός διευθυντής της πράσινης ΠΑΕ θα έχει τις επόμενες μέρες σύσκεψη με Μπόλονι και Αλαφούζο για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και για το πως θα κινηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα. Θα καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει στην αξιολόγησή του και θα γίνουν τα επόμενα βήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.