ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικά στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα!

Στη Λεωφόρο οριστικά θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οριστικά στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα!

Στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και διαπίστωσαν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ΄ αυτόν του ΟΑΚΑ.

Το μοναδικό σημείο που υπάρχει ένα θέμα είναι μπροστά στους δύο πάγκους, όπου αναμένεται να γίνουν βελτιωτικά έργα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, την Παρασκευή αναμένεται να γίνει και ο τελικός έλεγχος με το VAR, για το οποίο η έγκριση έχει δοθεί από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ και είναι τυπικό το θέμα από εδώ και πέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...