ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ζέκα στο podcast του P24: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό με νέο γήπεδο στον Βοτανικό!» (aud)

Ο Κάρλος Ζέκα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Panathinaikos24.gr. Το δέσιμο του με το τριφύλλι, το πρωτάθλημα του 2015 που δεν τους άφησαν να το διεκδικήσουν και η επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό στον... Βοτανικό!

Ζέκα στο podcast του P24: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό με νέο γήπεδο στον Βοτανικό!» (aud)

Ο Κάρλος Ζέκα άνοιξε την καρδιά στο Panathinaikos24.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για το δέσιμο του με το τριφύλλι τονίζοντας ότι δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο, όταν πατούσε το πόδι του στην Ελλάδα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στην αρχή είχε σκεφτεί ακόμα και να φύγει ως δανεικός, βλέποντας το υψηλό επίπεδο που είχε η ομάδα τότε.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της διαιτησίας στην Ελλάδα, που δεν το έχει ξαναζήσει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Ταυτόχρονα, στάθηκε στο πρωτάθλημα του 2015, που εξωγενείς παράγοντες δεν επέτρεψαν σε αυτόν και στους συμπαίκτες του να το διεκδικήσουν.

Δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τη φετινή σεζόν.Μάλιστα μίλησε και για την πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Γιώργος Δώνης στο τριφύλλι ενώ τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι έβλεπε πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας να παίζουν.

Η ατάκα του για το Βοτανικό αλλά η απάντηση του στα σενάρια επιστροφής.

Όλα στο Podcast που ακολουθεί που είναι γεμάτο… ατάκες:

loading...