ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ο απίθανος λόγος που απ’ τα 25.000 τεστ την ημέρα πέσαμε στα 7.000

Σήμερα μπορεί να έγιναν 19438 τεστ, όμως τις προηγούμενες μέρες ο αριθμός ήταν πολύ μικρός! Και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό...

Κορωνοϊός: Ο απίθανος λόγος που απ’ τα 25.000 τεστ την ημέρα πέσαμε στα 7.000

Σήμερα μπορεί να έγιναν 19438 τεστ, όμως τις προηγούμενες μέρες ο αριθμός ήταν πολύ μικρός! Και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό…

Κόντρα στη στρατηγική που προτείνουν ως επιβεβλημένη διεθνείς οργανισμοί, με πρώτο τον ΠΟΥ, αλλά και την τακτική που ακολουθούν οι περισσότερες χώρες που δοκιμάζονται από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, η Ελλάδα έχει επιστρέψει σε αριθμούς άνοιξης σε ότι αφορά τον αριθμό τεστ που διεξάγονται για κορωνοϊό.
Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.