ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό – Ι.Χ. έριξε στο αντίθετο ρεύμα κολώνα της ΔΕΗ

Με μεγάλα προβλήμα γίνεται η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, λόγω τροχαίου που έχει σημειωθεί στο ύψος του Αιγάλεω.

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό - Ι.Χ. έριξε στο αντίθετο ρεύμα κολώνα της ΔΕΗ

Με μεγάλα προβλήμα γίνεται η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, λόγω τροχαίου που έχει σημειωθεί στο ύψος του Αιγάλεω.

Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα, το πρωί της Τετάρτης (9/12) στην Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω.

Τζιπ το οποίο είχε κατεύθυνση προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στην ενδιάμεση νησίδα κολώνας ηλεκτροφωτισμού, η οποία στην συνέχεια κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από το τροχαίο. Πρόκειται για τον οδηγό του τζιπ, αλλά και για τον οδηγό μιας μοτοσυκλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Από την σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, που ευτυχώς φορούσε εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ στα δύο ρεύματα του Κηφισού έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.