Κορωνοϊός: 95 νεκροί – 578 διασωληνωμένοι – 1.677 νέα κρούσματα – Ανησυχία Κικίλια (vid)
Ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα.

Ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα.
O EΟΔΥ ανακοίνωσε 1677 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 119720, εκ των οποίων το 52.7% άνδρες.
5038 (4.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 33160 (27.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
578 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 172 (29.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 691 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 95 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3289 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1312 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox