ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Ρόσι

Ο Πάολο Ρόσι, σε ηλικία 64 ετών έχοντας «χάσει» την μάχη με την επάρατη νόσο.

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Ρόσι

Όπως μετέδωσε η RAI, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 1982 με την Εθνική Ιταλία πέθανε σε ηλικία 64 ετών. Ο Πάολο Ρόσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Μουντιάλ του 1982 για τους «ατζούρι», με κορυφαία στιγμή το επικό «χατ-τρικ» στην νίκη με 3-2 επί της Βραζιλίας, ενώ είχε σκοράρει δύο φορές στον ημιτελικό με τον Πολωνία και είχε πετύχει και ένα γκολ στον τελικό και στην νίκη με 3-1 επί της Δ. Γερμανίας. Με την Εθνική Ιταλίας είχε 20 γκολ σε 48 συμμετοχές.

Ο θρυλικός «Παμπλίτο» ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του 1982 ενώ είχε κερδίσει την ίδια χρονιά και την «Χρυσή Μπάλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.