ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Σοβαρή η περιπέτεια υγείας του.

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Όπως αναφέρει η Mirror, ο ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι και τελικά διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για την ανάρρωσή του.

Ο Κλούνεϊ δήλωσε στην εφημερίδα ότι “Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά να χάσω το βάρος γρήγορα και μάλλον δεν φρόντιζα τον εαυτό μου”.

Ο Clooney, ο οποίος είναι επίσης και ο σκηνοθέτης της ταινίας, πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να βελτιωθεί η υγεία μου και ως σκηνοθέτης, δεν είναι τόσο εύκολο γιατί χρειάζεται ενέργεια. Ήμασταν έξω σε αυτόν τον παγετώνα στη Φινλανδία, γεγονός που το έκανε πολύ πιο δύσκολο. Αλλά σίγουρα βοήθησε με τον χαρακτήρα μου”.

Έπρεπε επίσης να μεγαλώσει μια γενειάδα για τον ρόλο, κάτι που δεν άρεσε στη σύζυγό του Amal, 42 ετών. “Μεγάλωσα αρκετά τα γένια μου και ο γιος μου το λάτρεψε γιατί μπορούσε να κρύψει πράγματα μέσα, κάτι που δεν ήξερα μέχρι που πήγα στη δουλειά και κάποιος μου είπε έχεις ένα γλειφιτζούρι κολλημένο στα γένια σου” περιέγραψε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.