ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Υπάρχουν δυσκολίες ενόψει ΠΑΣ»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δυσκολίες που υπάρχουν.

Μπόλονι: «Υπάρχουν δυσκολίες ενόψει ΠΑΣ»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύο αντιπάλους. Ο πρώτος θα είναι ο ΠΑΣ και ο δεύτερος, ο νέος αγωνιστικός χώρος που θα κληθεί να αγωνιστεί το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ψυχολογία της ομάδας: “Όχι ειλικρινά όχι. Και βεβαίως δε θα ήθελα αλλαγές στο μυαλό τους. Έχω μια έκφραση που χρησιμοποιώ συνέχεια “Ο διάβολος ποτέ δεν κοιμάται”. Να είμαστε προσεκτικοί είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Έχουμε δύο αντιπάλους. Ο πρώτος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουμε ένα δεύτερο αντίπαλο που είναι αρκετά δυσνόητος, αυτός είναι ο αγωνιστικός χώρος που για εμάς είναι άγνωστος. Πρέπει να υπερβούμε αυτές τις δυσκολίες και αν το καταφέρουμε θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος”.

Για τη Λεωφόρο και την επιστροφή: “Θα πω κάτι για το οποίο δεν είναι πολύ λογικό. Είναι σαν ένα παλιό σπίτι, το οποίο έρχεσαι να του κάνεις την  ανακαίνιση κατά κάποιο τρόπο και μετά από χρόνια επιστρέφεις πάλι σ’ αυτό. Χρειάζεσαι μερικά αντανακλαστικά και μερικές πληροφορίες να επανέλθουν Ξέρω ότι η διοίκηση μας έχει κάνει πολλές προσπάθειες, ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν θα ράψει τα δύο καλά ημίχρονο που είχε ο Παναθηναϊκός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Κοιτάξτε προσπάθησα να πάω σε ένα κατάστημα για να αγοράσω βελόνα, αλλά είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού. Τηλεφώνησα στην μητέρα μου στη Βουδαπέστη και η μαμά μου όμως θα μου στείλει αλλά χρειάζεται χρόνος».

Για το αν οι Κουρμπέλης, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Είναι μεγάλα προβλήματα, αλλά είναι και οι πιο σημαντικοί παίκτες. Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σας, θέλω 24ωρες ακόμα για να μπορέσω να αποφασίσω»

Για το αν οι Αλεξανδρόπουλος-Ζαγαρίτης χρειάζονται ειδική διαχείριση τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω τους«Αυτά τα παιδιά έχουν πολλά να μάθουν. Έχουν ταλέντο, αλλά χωρίς να τους προσβάλλω δεν είναι ούτε ο Κουαρέσμα ούτε ο Ρονάλντο, αλλά και ούτε ο Βαράν. Ελπίζω με τη δουλειά τους να ανεβαίνουν ένα ένα τα σκαλιά και  να γίνουν χρήσιμοι παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τώρα σε τι επίπεδο θα φτάσουν είναι ακόμα νωρίς καθώς έχουν πολλά να αποδείξουν».

Για το γκρουπ εξέλιξης που έχει δημιουργήσει: «Προς το παρόν έχουμε μια ομάδα 12 παικτών, μέσα σ’ αυτούς είναι ο Ζαγαρίτης και ο Αλεξανδρόπουλος. Στόχος μας είναι αρχικά να  τεστάρουμε ενώ ήδη έχουμε συζητήσει με τους βοηθούς μου για να δούμε ποιος χρειάζεται τι. Ξεκινώντας από την δύναμη, την εκρηκτικότητα, την τακτική και την πειθαρχεία και στη συνέχεια θέλουμε να δημιουργήσουμε μια φόρμουλα που να βελτιώνει τον κάθε ένα εξ΄ αυτών. Βεβαίως θα πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε διαφορά παιχνίδια, καθώς στα ματς κρίνονται. Όμως,  δεν θα ήθελα να τους βάλω να παίξουν στους αγώνες του πρωταθλήματος γιατί εκεί διακυβεύονται βαθμοί και έχουν άλλη βαρύτητα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τους σωστούς αγώνες που θα αποτελέσουν τεστ για τους ποδοσφαιριστές αυτούς, διότι θα πρέπει να βρούμε αγώνες που να έχουν ένα ψυχολογικό φόρτο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...