ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στόχος οι δυο μεταγραφές – Θέλει χαφ και μπακ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται οι ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει κι αυτός.

Παναθηναϊκός: Στόχος οι δυο μεταγραφές - Θέλει χαφ και μπακ

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται οι ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει κι αυτός.

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την επόμενη μέρα σε επίπεδο σχεδιασμού.  Ο Γάλλος γενικός διευθυντής είναι όλο αυτό το διάστημα σε επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Λάζλο Μπόλονι και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τα πει από κοντά με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φυσικά, όπως έχουμε τονίσει ξανά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις συμβολαίων με αυτή του Βασίλη Ζαγαρίτη να είναι στο επίκεντρο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα, αφού επίκειται ραντεβού των δυο πλευρών. Ο παίκτης έχει προταθεί και σε δυο ομάδες στη Γερμανία, αλλά θέλει ένα υψηλότερο συμβόλαιο με το τριφύλλι. Τα πάντα θα γίνουν γνωστά άμεσα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει τα θέματα αποδεσμεύσεων και μεταγραφών. Σε ό, τι έχει να κάνει με το κομμάτι της ενίσχυσης, οι πράσινοι έχουν ως στόχο την απόκτηση δυο παικτών, εκτός απροόπτου. Πρόκειται για έναν χαφ, αλλά και έναν ακραίο μπακ, στόχους που φαίνεται να έχει εντοπίσει ο Ντρεοσί, τη στιγμή που στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν διάφορες προτάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.