ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το 2 στα 2 κόντρα στην Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ σήμερα την Ζαλγκίρις (21:00, Novasports 2 HD, LIVE:Panathinaikos24.gr) για την 13η αγωνιστική της Euroleague και μοναδικό στόχο έχει να πετύχει τη δεύτερη σερί του νίκη.

Για το 2 στα 2 κόντρα στην Ζαλγκίρις

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι προέρχονται από το σημαντικό διπλό στην έδρα της Αρμάνι και έχουν το… μομέντουμ. Την ίδια στιγμή η Ζαλγκίρις προέρχεται από ένα σερί έξι συνεχόμενων ηττών και δεν βρίσκεται στο… καλύτερο της φεγγάρι.

Ο Γιώργος Βόβορας θα έχει όλους του τους παίκτες διαθεσίμους, πέραν του Ζακ Ογκαστ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στην ποδοκνημική.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση έχει 4 νίκες και 7 ήττες, ενώ η Λιθουανοί έχουν 5 νίκες και 7 ήττες.

To σημερινό πρόγραμμα: Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00, Novasports 1 HD) Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις (21:00, Novasports 2 HD) Μπάγερν Μονάχου – Βιλερμπάν (21:30, Novasports 5 HD) Mπαρτσελόνα – Αρμάνι (22:00 Novasports 3 HD)

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 79-81 Άλμπα – Φενέρμπαχτσε 89-63 Μπασκόνια – Μακάμπι 63-67 Βαλένθια – Εφές 76-74 Ρεάλ – Ζενίτ 79-72

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.