Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Πρόστιμο σε πολίτη, που επέστρεφε από αιμοδοσία για άσκοπη μετακίνηση έκοψαν αστυνομικοί.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια καταγγελία, η οποία είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από χτες και δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο Απόστολος Δημακόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής, όπου και εξιστόρησε το τι ακριβώς έγινε. Όπως είπε είχε πάει στο Κρατικό της Νίκαιας, προκειμένου να δώσει ανταποκρινόμενος με τον τρόπο αυτό στο κάλεσμα για αιμοδοσία.

Κατά την επιστροφή του στο σπίτι του με το λεωφορείο, ομάδες της ΔΙΑΣ αλλά και της ΔΡΑΣΗΣ, το σταμάτησαν για έλεγχο των περιοριστικών μέτρων. Όταν έφτασαν σε αυτόν και αφού είδαν ότι φορούσε μάσκα, τους εξήγησε ότι είχε πάει να δώσει αίμα…

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι άρχισαν να του κάνουν σωματικό έλεγχο, χωρίς να φορούν γάντια και να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, αλά και να του ψάχνουν τα πράγματα που είχε μέσα στην τσάντα.

Όταν μάλιστα είδα ότι μέσα σε αυτή είχε τον Ριζοσπάστη άρχισαν να τον ειρωνεύονται. Στην συνέχεια και αφού τον κατέβασαν από το λεωφορείο, του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ όπως ο ίδιος είπε τον είχαν όρθιο για μία ώρα, πριν πάρει την απόφαση να φύγει και να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Εκεί βρήκε τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας, ο οποίος με την σειρά του πήρε το τμήμα ενστάσεων, με το οποίο δεν κατάφερε να βγάλει καμία άκρη.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε το βίντεο

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS