ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αδιανόητο: Η ΕΛ.ΑΣ έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ σε πολίτη που επέστρεφε από αιμοδοσία (vid)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Πρόστιμο σε πολίτη, που επέστρεφε από αιμοδοσία για άσκοπη μετακίνηση έκοψαν αστυνομικοί.

Αδιανόητο: Η ΕΛ.ΑΣ έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ σε πολίτη που επέστρεφε από αιμοδοσία (vid)

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Πρόστιμο σε πολίτη, που επέστρεφε από αιμοδοσία για άσκοπη μετακίνηση έκοψαν αστυνομικοί.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια καταγγελία, η οποία είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από χτες και δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους.

Ο Απόστολος Δημακόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής, όπου και εξιστόρησε το τι ακριβώς έγινε. Όπως είπε είχε πάει στο Κρατικό της Νίκαιας, προκειμένου να δώσει ανταποκρινόμενος με τον τρόπο αυτό στο κάλεσμα για αιμοδοσία.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά την επιστροφή του στο σπίτι του με το λεωφορείο, ομάδες της ΔΙΑΣ αλλά και της ΔΡΑΣΗΣ, το σταμάτησαν για έλεγχο των περιοριστικών μέτρων. Όταν έφτασαν σε αυτόν και αφού είδαν ότι φορούσε μάσκα, τους εξήγησε ότι είχε πάει να δώσει αίμα…

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι άρχισαν να του κάνουν σωματικό έλεγχο, χωρίς να φορούν γάντια και να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, αλά και να του ψάχνουν τα πράγματα που είχε μέσα στην τσάντα.

Όταν μάλιστα είδα ότι μέσα σε αυτή είχε τον Ριζοσπάστη άρχισαν να τον ειρωνεύονται. Στην συνέχεια και αφού τον κατέβασαν από το λεωφορείο, του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ όπως ο ίδιος είπε τον είχαν όρθιο για μία ώρα, πριν πάρει την απόφαση να φύγει και να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Εκεί βρήκε τον υπεύθυνο της αιμοδοσίας, ο οποίος με την σειρά του πήρε το τμήμα ενστάσεων, με το οποίο δεν κατάφερε να βγάλει καμία άκρη.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.