ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 69-81

Ανώμαλη προσγείωση στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Παναθηναϊκός… αιχμαλωτίστηκε από τη Ζαλγκίρις κα το φοβερό Γκριγκόνις και γνώρισε την ήττα με 81-69 για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Κακές επιλογές στην επίθεση και έλλειψη συγκέντρωσης από το τριφύλλι.

Ανώμαλη προσγείωση στο ΟΑΚΑ (vids)

Ο Παναθηναϊκός… αιχμαλωτίστηκε από τη Ζαλγκίρις κα το φοβερό Γκριγκόνις και γνώρισε την ήττα με 81-69 για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Κακές επιλογές στην επίθεση και έλλειψη συγκέντρωσης από το τριφύλλι.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα έμεινε πίσω στο σκορ και κυνηγούσε τη Ζαλγκίρις. Οι πράσινοι είχαν κακές επιλογές στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα και έβλεπαν έναν εξαιρετικό Γκριγκόνις να τα… βάζει από παντού. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έκανε μόνο κάποια καλά διαστήματα, αλλά όχι και στις δυο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με σκορ με σκορ 33-43.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, το τριφύλλι άρχισε να βγάζει ενέργεια στο παρκέ, καλές άμυνες, αλλά και επιθέσεις. Με κάποια τρίποντα από Γουάιτ, Νέντοβιτς, αλλά και Μακ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 50-50. Όμως, μετά το καλό 7λεπτο της 3ης περιόδου, η Ζαλγκίρις έκανε ένα σερί 10-0 για να κλείσει το δεκάλεπτο με το σκορ στο 50-60.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 4ο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να αλλάξει τελείως την εικόνα του. Ένα τρίποντο του Γιακουμπάιτις έφερε τη διαφορά στους 13 για τους Λιθουανούς και το τριφύλλι δεν είχε απάντηση με τον Παπαπέτρου να αστοχεί έξω από τα 6.75. Οι πράσινοι δεν είχαν συγκέντρωση και έψαχναν ένα ξέσπασμα. Με κλέψιμο και αιφνιδιασμό ο Νέντοβιτς σκόραρε έπειτα από 4,5 λεπτά για τους γηπεδούχους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ώρα.  Ηταν ξεκάθαρο ότι το καθαρό μυαλό έλειπε από τους πράσινους και ήταν χαρακτηριστική μια φάση όταν ο Παπαπέτρου ενώ ήταν ελεύθερος στο τρίποντο, προτίμησε να μπει στη γεμάτη ρακέτα και να χάσει το δύσκολο σουτ. Σα 7 λεπτά, η διαφορά πήγε στους 15, με τον Παναθηναϊκό να είναι εγκλωβισμένος.

Το τρίποντο του Σαντ Ρος έκανε το σκορ 55-67 και άλλο ένα από τον Νέντοβιτς έριξε τη διαφορά στους 9 πόντους.  Λίγο αργότερα, ο Παπαγιάννης με κάρφωμα έκανε το 60-67 και στη συνέχεια έκανε τάπα στον Γκριγκόνις σε εξαιρετική άμυνα. Όμως λίγο αργότερα, ο Γιακουμπάιτις έβαλε γκολ – φάουλ και έδωσε ανάσα στη Ζαλγκίρις.

Το τελευταίο πεντάλεπτο έφερνε τον Παναθηναϊκό σε δύσκολη θέση και στο μείον 10.  Παρά την προσπάθεια και κάποια μικρά ξεσπάσματα με πρωταγωνιστική τον Παπαγιάννη, η Ζαλγκίρις έβρισκε τις απαντήσεις και εν τέλει έφτασε στη νίκη με 81-69.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.