ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο έπειτα από 2, 5 χρόνια – Πρώτη φορά για το 3Χ3

Η επιστροφή στη Λεωφόρο και η υποχρέωση του Παναθηναϊκού για την τρίτη σερί νίκη.

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο έπειτα από 2, 5 χρόνια - Πρώτη φορά για το 3Χ3

Η επιστροφή στη Λεωφόρο και η υποχρέωση του Παναθηναϊκού για την τρίτη σερί νίκη.

Έπειτα από 2, 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «Απόστολος Νικολαίδης» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.  Το τριφύλλι έχει να παίξει στη Λεωφόρο, στο πλέον ιστορικό γήπεδο της χώρας, από τις  7 Μαϊου 2018, όταν έχασε 2-1 από την Ξάνθη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι Έφτασε τις τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία, αφού δεν είχε καμία στα πέντε πρώτα. Επίσης δεν έχει ισοπαλία στα έξι τελευταία, ενώ είχε τρεις στα πέντε πρώτα.

Πέτυχε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ στα εννέα πρώτα είχε μόλις τρία γκολ στο ίδιο διάστημα.

Και στις τέσσερις νίκες του προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει χάσει κανένα από τα πέντε παιχνίδια, που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην έδρα του έκανε δύο νίκες στα τρία τελευταία, με Απόλλωνα και Παναιτωλικό, χάνοντας ενδιάμεσα από τον Ατρόμητο. Έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε της έδρας του, κρατώντας το «μηδέν» μόνο με τον Απόλλωνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ