ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετάδοση από τη Λεωφόρο: Σοβαρός Παναθηναϊκός, γίνεται ομάδα με χαρακτήρα νικητή και προοδεύει (vid)

Δείτε το VIDEO του panathinaikos24.gr και το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από τη Λεωφόρο μετά τη νίκη του τριφυλλιού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετάδοση από τη Λεωφόρο: Σοβαρός Παναθηναϊκός, γίνεται ομάδα με χαρακτήρα νικητή και προοδεύει (vid)

Δείτε το VIDEO του panathinaikos24.gr και το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από τη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και επέκτειναν το νικηφόρο τους σερί, δείχνοντας νέα σημάδια προόδου και βελτίωσης, αφού κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι συνεχίζει την ανοδική της πορεία, παίρνοντας μάλιστα μια νίκη σε ένα “πονηρό” ματς, στην επιστροφή στο “Απόστολος Νικολαϊδης”

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το video από τη Λεωφόρο και το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.