Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 2-0 στη Λεωφόρο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, δήλωσε:

“Το παιχνίδι μας γίνεται συμπαγές. Η αλήθεια είναι πως κερδίσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, όμως θεωρώ πως σε αυτούς τους αγώνες που παίζουμε έχουμε δύο βασικά μειονεκτήματα. Το πρώτο η κατάσταση της υγείας κάποιων από τους παίκτες μας και η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοιου είδους αγώνες χάνεις ευκαιρίες στο μισό μέτρο, χάνεις το τετ α τετ απέναντι στον τερματοφύλακα, πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε με ηρεμία και θα το χρειαστούμε αυτό ώστε η ομάδα να παραμένει ήρεμη”.

Για το μηδέν στην άμυνα:

“Είναι σημαντικό αυτό που είπατε, δεν δεχόμαστε πολλά τέρματα και χτυπάω ξύλο. Σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε τέρματα στα τελευταία λεπτά. Και πιστεύω πως μετά από έναν αγώνα όπως αυτός και την επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να πούμε πως υπήρχαν στιγμές δύσκολες αλλά πήραμε μια σημαντική νίκη και λάβαμε και σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώσαμε και λάβαμε υπόψιν”.

Για το αν θα ήθελε να διατηρηθεί η Λεωφόρος ως έδρα:

“Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί. Θυμάμαι πως είχα παίξει ως αντίπαλος με την Εθνική ομάδα και οι κερκίδες ήταν χαμηλότερες”.

Για την ευκαιρία στους Εμμανουηλίδη, Σερπέζη και Ιωαννίδη:

“Δεν μου αρέσει η λέξη «τεστάρω» σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Και το έκανε αυτό γιατί είδα ότι ο Τάσος είχε κάποια θέματα και έπρεπε να τον βγάλω. Θα επιθυμούσα να δώσω λίγο περισσότερο χρόνο στον Ιωαννίδη όμως φοβόμουν το αποτέλεσμα”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS