ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Βελτιωμένος ο Φακούντο Σάντσες

Ο Αργεντινός μπακ παρουσιάζει σημάδια προόδου και σιγά σιγά δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Βελτιωμένος ο Φακούντο Σάντσες

Ο Αργεντινός μπακ παρουσιάζει σημάδια προόδου και σιγά σιγά δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός με τις τρεις συνεχόμενες νίκες και την πρόοδό του παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει βαθμολογικά, δείχνει να επιστρέφει, αποκτά μια σταθερότητα και φυσικά ανεβάζει ψυχολογία. Με 9 βαθμούς σερί, με καλύτερο ποδόσφαιρο, με 6 γκολ και με καλή ανασταλτική λειτουργία, το τριφύλλι βελτιώνεται και φυσικά ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει ποδοσφαιριστές να έχουν άνοδο σε ατομικό επίπεδο.

Ένα απ’ αυτούς είναι ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός μπακ είχε και χθες καλή απόδοση και σταδιακά ανεβαίνει, δείχνοντας να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα. Αμυντικά παρουσιάζει σταθερότητα σε σχέση με το ξεκίνημα, επιθετικά έχει ανεβάσματα και δείχνει, επίσης, να “δένει” μαζί με τους υπόλοιπους στην άμυνα, μαθαίνοντας το παιχνίδι τους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 7.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.