ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (20:00, LIVE:Panathinaikos24.gr, ERT 3) και μοναδικό στόχο έχει την επιστροφή στις νίκες.

Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ζαλγκίρις στην αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν έξαλλος με τους παίκτες του, κάτι που φάνηκε από τις έντονες παρατηρήσεις που τους έκανε χθες, κατά την προβολή του βίντεο του ματς. Οι πράσινοι έμειναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ για περίπου 4 ώρες. Στη σημερινή αναμέτρηση με το Περιστέρι, οι πράσινοι πρέπει να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη.

Η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να ανέβουν ψυχολογικά το τριφύλλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μοναδικό πρόβλημα για τον Βόβορα θα είναι ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.