ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι προσωπικότητες που ανεβάζουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και κάποια πρόσωπα αποτελούν τα "κλειδιά" γιαν την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Οι προσωπικότητες που ανεβάζουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και κάποια πρόσωπα αποτελούν τα “κλειδιά” γιαν την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Με τρεις σερί επικρατήσεις και στρωτό ποδοσφαιρο, το τριφύλλι αρχίζει να βγάζει πράγματα στο γήπεδο και να καλύπτει το χαμένο έδαφος, μετά το τραγικό ξεκίνημα.

Φυσικά, ακόμα υπάρχει δρόμος και σκληρή δουλειά για κάτι τέτοιο, αλλά η βελτίωση είναι δεδομένη για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι το τελευταίο διάστημα. Εννέα βαθμοί σε τρία ματς, 6 γκολ και 2 τέρματα παθητικό. Καθόλου άσχημα, για τους πράσινους οι οποίοι όσο περνάει ο καιρός δείχνουν όλο και περισσότερες αρετές, ενώ αποκτούν μέταλλο και χαρακτήρα νικητή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε όλο αυτό, σημαντικό ρόλο έχουν παίξει κάποιοι ποδοσφαιριστές – κλειδιά. Ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που αποκτούν σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονται οι Μαουρίσιο και Κουρμπέλης. Πρόκειται για τις δυο κολώνες της ομάδας στα χαφ. Ο Βραζιλιάνος έχει δώσει ποιότητα και εμπειρία στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κουρμπέλης φαίνεται να “δένει” άψογα με τον Μαουρίσιο και πραγματοποιεί ηγετικές εμφανίσεις. Δίπλα τους βελτιώνεται και ο Αλεξανδρόπουλος κι αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για το παρόν και το μέλλον.

Ένα από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για το τριφύλλι είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Η είσοδος του Αργεντινού στην ενδεκάδα έχει αλλάξει πλήρως τα δεδομένα και έχει ομορφύνει την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς. Ο “Βίγια” είναι καλά, βγάζει την ποιότητά του στο γήπεδο, ενώ έχει και διάθεση. Τρέχει, κάνει τάκλιν και αποτελεί τον νούμερο ένα λόγο της μεταμόρφωσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Κίκο Μακέντα αρχίζει κι αυτός να ανεβαίνει. Σκόραρε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ χθες είχε τη μεγάλη ευκαιρία όταν από κεφαλιά του ο Σάλιακας έκανε χέρι για το πέναλτι. Στην άμυνα ο Σένκεφελντ αποδεικνύει γιατί αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία στα μετόπισθεν, ενώ δίπλα του ο Βέλεθ “κουμπώνει” και κάνει όλο και καλύτερες εμφανίσεις.

Κοντά σε όλους αυτούς είναι σημαντική η άνοδος των δυο ακραίων μπακ, δηλαδή του Σάντσες και του Ζαγαρίτη, όπως και του Χατζηγιοβάνη που στα δυο τελευταία ματς με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στους κορυφαίους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.