ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η καλύτερη «πράσινη» χρονιά στην πυγμαχία!

Η επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρουσιάζει τις «χρυσές» χρονιές του κάθε τμήματος του Συλλόγου. Το ένδοξο 1960 για την πυγμαχία του Συλλόγου.

Η καλύτερη «πράσινη» χρονιά στην πυγμαχία!

Ο «Σύλλογος Μεγάλος» είναι ο πιο εμβληματικός στην Ελλάδα με τεράστια ιστορία τα αθλήματα και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει σε  αφιερωματική στήλη τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του κάθε «πράσινου» σπορ.

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ένα από τα πιο πλούσια σε τίτλους και διακρίσεις καθώς και στην ανάδειξη διακεκριμένων αθλητών. Το τμήμα ιδρύθηκε το 1912 από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή του τότε Π.Π.Ο. Τζον Σίριλ Κάμπελ. Το 1949 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Ελλάδος και ακολούθησαν άλλα 28 (!) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (1988).

Στεγάζεται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην ανανεωμένη και πλήρως εξοπλισμένη Θύρα 5, όπου χτίζονται οι αυριανοί πρωταθλητές!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κορυφαία χρονιά με βάση τους τίτλους που κατέκτησε το τμήμα θεωρείται το 1960  όπου γιόρτασε το πρωτάθλημα Γενικής Βαθμολογίας, το πρωτάθλημα ανδρών Α΄ Κατηγορίας, τον  τίτλο του Πολυνίκη Α΄ Κατηγορίας, το πρωτάθλημα Ελλάδας Γενικής Βαθμολογίας Β΄ Κατηγορίας  και  τον τίτλο του πολυνίκη Β΄ Κατηγορίας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...