ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ξεκινούν έργα αποκατάστασης οι πράσινοι για να παραμείνουν στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ξεκινούν έργα αποκατάστασης οι πράσινοι για να παραμείνουν στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το panathinaikos24.gr από χθες σας είχε αποκαλύψει ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για παραμονή στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Total Football», ο Παναθηναϊκός επιστρέφει όπως όλα δείχνουν μόνιμα στη Λεωφόρο ως το τέλος της σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα υπάρχει ειλημμένη απόφαση στον Παναθηναϊκό να γίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Τα βελτιωτικά έργα για το σκέπαστρο και τον χλοοτάπητα συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει ειδικό μηχάνημα φωτισμού από την Ολλανδία, με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ειδικά μπροστά στους πάγκους, εκεί δηλαδή που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ΠΑΕ έπαιξε και το γεγονός ότι τόσο ο Λάζλο Μπόλονι όσο και ο Πιερ Ντρεοσί εμφανίστηκαν θετικοί στο να επιστρέψει μόνιμα ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα έως το τέλος της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.