ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Γουάντα Νάρα: Η «σεξοβόμβα» κυρία Ικάρντι ποζάρει ολόγυμνη στο instagram (pic)

Η Γουάντα Νάρα προκαλεί τις... αντοχές του instagram.

Γουάντα Νάρα: Η «σεξοβόμβα» κυρία Ικάρντι ποζάρει ολόγυμνη στο instagram (pic)

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα «ξαναχτυπά» ολόγυμνη στο Instagram, προκαλώντας ντελίριο στους ακολούθους της

Όσο ο 27χρονος προετοιμάζεται για την αγωνιστική του επάνοδο, μετά τον τραυματισμό του, η καυτή Αργεντίνα, Γουάντα Νάρα, προκαλεί εγκεφαλικά στους ακολούθους της.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Ιnstagram ποζάρει ως άλλη… «Αμαζόνα» ολόγυμνη πάνω σε ένα άλογο, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία μόνο με ένα καπέλο.

Η θέα του καλλίγραμμου σώματος της (μεταξύ άλλων και μητέρας πέντε παιδιών) όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε πλήθος από likes και σχόλια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.