ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Τα κέντρα αισθητικής ανοίγουν στις 15 Δεκεμβρίου – Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση!

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής όπως έκανε γνωστό στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας.

Έκτακτο: Τα κέντρα αισθητικής ανοίγουν στις 15 Δεκεμβρίου - Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση!

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής όπως έκανε γνωστό στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Στέλιος Πέτσας.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί το lockdown όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Παράλληλα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών έκανε γνωστό, μεταξύ άλλων και το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής το οποίο θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» είναι δυστυχώς εκτεταμένα. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο κ. Πέτσας τόνισε πως το λιανεμπόριο θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αναστολή, αλλά και ότι οι επιχειρήσεις θα λειτουργούν μόνο click away, με αποστολή του απαραίτητου sms 13033, από τους καταναλωτες, ενώ υπενθύμισε πως απαγορεύονται οι ουρές άνω των 9 ατόμων, όπως και η είσοδος στα καταστήματα, καθώς και ότι η πληρωμή γίνεται με μετρητά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους κανόνες που ισχύουν σε κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία και ΚΤΕΟ που άνοιξαν σήμερα, ενώ αναφερόμενος στις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο κ. Πέτσας είπε: «Για την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχόμενων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10μμ έως τις 5πμ».

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.