ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΚΚΕ για Διπλή Ανάπλαση: “Αυτό είναι πρόκληση – Άλλα λέει το μνημόνιο, άλλα λέει ο Γεωργιάδης”

Η παράταξη "λαϊκή συσπείρωση", μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, έκανε λόγο για πρόκληση σχετικά με τη διπλή ανάπλαση και τον τρόπο χρηματοδότησης.

ΚΚΕ για Διπλή Ανάπλαση:

Η παράταξη “λαϊκή συσπείρωση”, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, έκανε λόγο για πρόκληση σχετικά με τη διπλή ανάπλαση και τον τρόπο χρηματοδότησης. Ο κ. Σοφιανός ήταν αυτός που μίλησε για λογαριασμό της παράταξης.

Κατά την τοποθέτησή της στο συμβούλιο, η παράταξη έκανε λόγο- μεταξύ άλλων-  για επιχειρηματικά συμφέροντα, τόνισε ότι πάει να προσφερθεί ένα γήπεδο σε μια ΠΑΕ δίχως η τελευταία να δίνει το παραμικρό ευρώ (βέβαια, αγνοεί ότι το γήπεδο θα ανήκει στον Δήμο, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη χρήση και θα πληρώνει κάθε χρόνο…), επιτέθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο και πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη τους το ιδανικό σενάριο είναι “σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.