ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φόστερ: «Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη» (vid)

Οι δηλώσεις του Μάρκους Φόστερ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

Φόστερ: «Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη» (vid)

Οι δηλώσεις του Μάρκους Φόστερ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

«Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν και σε αυτά που προηγήθηκαν. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που είδαμε και στο βίντεο μετά το ματς με την Ζάλγκιρις», ανέφερε και συνέχισε:

«Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στο τρανζίσιον και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα και την αθλητικότητά μας. Θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει. Επίσης πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε καλά σουτ στην επίθεση», κατέληξε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.