ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι προτάσεις του Δήμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναμένεται την Παρασκευή να καταθέσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την πρόταση του για το γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό. Όλα τα δεδομένα αναφορικά με τα οικόπεδα που θα προταθούν!

Οι προτάσεις του Δήμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Την Παρασκευή, όπως έκανε και επίσημα γνωστό στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή το πρωί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος Αθηναίων αναμένεται να παραθέσει στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για το γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό. Το γήπεδο μπάσκετ, οπως είναι γνωστό, θα είναι εκτός Διπλής Ανάπλασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, οι άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων αυτές τις ημέρες κάνουν ένα τελικό…. ξεσκαρτάρισμα αναφορικά με τα οικόπεδα που θα προτείνουν στην ΚΑΕ για να χτιστεί το γήπεδο. Το πόσα θα είναι τα οικόπεδα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, καθώς οι άνθρωποι του Δήμου θα εξετάσουν μεχρι τελευταία στιγμή τις επιλογές τους.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν αναμένεται να έχουν καταλήξει και στις τελικές επιλογές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.