ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (14/12, 21:00. LIVE: Panathinaikos24.gr, NS1), αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Δυνατό τεστ σήμερα για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, καθώς θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα βρίσκεται στο 4-8 και αντιμετωπίζει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, η οποία μετράει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια και είναι στο 8-5.

Οι Μαδριλένοι τρέχουν ένα σερί 10-0 επί του τριφυλλιού, το οποίο οι πράσινοι ευελπιστούν να… σπάσουν σήμερα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα:

19:00  ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αναντολού Εφές

19:45  Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο

20:00  Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου

20:00  Ζαλγκίρις – Μπασκόνια

21:00  Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης

Η βαθμολογία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.