ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για δανεισμό Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη και το σενάριο για Γαλλία

Όλα ανοιχτά στο συγκεκριμένο θέμα.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για δανεισμό Μπουζούκη - Εμμανουηλίδη και το σενάριο για Γαλλία

Ολα ανοιχτά στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχωρούν τον σχεδιασμό τους ενόψει Ιανουαρίου και πλην της ενίσχυσης, αλλά και της αποδέσμευσης, υπάρχουν και τα σενάρια δανεισμών. Δυο περιπτώσεις που έχουν συζητηθεί είναι αυτές των Γιάννη Μπουζούκη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Οι δυο νεαροί άσοι είναι υπό εξέταση. Είναι ξεκάθαρο ότι δε βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος πιστεύει στο ταλέντο και τα στοιχεία τους, ωστόσο θέλει κάτι παραπάνω απ’ αυτούς για να κερδίσουν θέση σε έναν Παναθηναϊκό καλύτερο και πιο… κανονικό.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  των τελευταίων ημερών, γίνονται σκέψεις για δανεισμό των παικτών προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, για τον Εμμανουηλίδη, μετά και τον πρόσφατο δανεισμό του στον Πανιώνιο, ο Πιέρ Ντρεοσί εξετάζει περιπτώσεις ομάδων στη Γαλλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...