ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Κουρμπέλης, παίζει με ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Κουρμπέλης, παίζει με ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού έριξε τους ρυθμούς στο σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι αμφίβολη. Κάθε άλλο. Ο “Κούρμπε” έκανε το δικό του πρόγραμμα σήμερα, όπως συνέβη σε κάποιες προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα. Θυμίζουμε, επίσης, ότι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αλλαγή.

Αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο προσαγωγός του εξαιτίας των συνερχόμενων αγώνων. Ο Κουρμπέλης, λοιπόν, ρίχνει κάπως τα φορτία, ώστε να είναι φρέσκος και δυνατός για το παιχνίδι στην Τούμπα.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθως έγιναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Μπεκ, ενώ θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ