ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια δεκαετία αίσχη, φτάνει πια!

Μια δεκαετία αίσχη, φτάνει πια!

Μια δεκαετία αίσχη, φτάνει πια!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για τη φάση που αποτυπώνει όλες τις στιγμές του αγώνα με τη Ρεάλ και μιας δεκαετίας που διαδραματίζονται αίσχη στα γήπεδα της Ευρωλίγκας.

Αλήθεια ρε κόουτς τι του λες του Γιαβόρ; Η πιο χαρακτηριστική στιγμή του χθεσινού αγώνα απέναντι στη Ρεάλ διαδραματίζεται μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της παράτασης (αν δεν κάνουμε λάθος). Εκεί, ο Γιώργος Βόβορας με απόλυτα ήρεμο ύφος μιλάει στον ΚΥΡΙΟ Γιαβόρ και προφανώς του αναφέρει κάτι που έχει προηγηθεί. Το βλέμμα και το ύφος του Σλοβένου διαιτητή τα λέει όλα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι στην Ευρωλίγκα δε γίνονται πράγματα;

Ολο το άρθρο εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.