ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ»

Το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά τη Ρεάλ και ενόψει Άλμπα.

Παπαπέτρου: «Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ»

«Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ. Υπάρχει ένα ματς πολύ σημαντικό για μας, Πρέπει να το κερδίσουμε. Το χθεσινό ματς αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Στην ζωή συνεχώς μαθαίνεις και πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια και να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για μερικά πράγματα που κάναμε καλά», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των «πράσινων», προτού προσθέσει για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Ρεάλ:

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Είναι το ψυχολογικό και εγκεφαλικό κομμάτι. Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και αν δεν μπεις σωστά μπορείς να χάσεις με 20 πόντους από τον καθένα. Είμαστε νέα ομάδα και όσο περνά ο καιρός βρισκόμαστε μεταξύ μας. Να χρησιμοποιήσουμε το χθεσινό ματς σαν οδηγό για το αυριανο παιχνίδι».

Για την διπλή παράταση με την Ρεάλ και το περσινό παιχνίδι με την Άλμπα, που επίσης κρίθηκε μετά από 50 λεπτά αγώνα: «Ελπίζω όχι πάλι διπλή παράταση με την Άλμπα (γέλια) γιατί μετά δεν ξέρω πως θα επανέλθω. Είναι ομάδα με φοβερή ενέργεια. Παίζουν 40 λεπτά με την ίδια θέληση. Σε οδηγούν να κάνεις λάθη. Να δείξουμε καλό πρόσωπο αμυντικά. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε την επίθεση τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.