ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμος ο Βιγιαφάνιες για το ντέρμπι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι πανέτοιμος ενόψει του ντέρμπι, ώστε να βοηθήσει το τριφύλλι να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πανέτοιμος ο Βιγιαφάνιες για το ντέρμπι

Οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Δημήτρης Κουρμπέλης και Ζοσέ Μαουρίσιο ταλαιπωρούνται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες από μικροενοχλήσεις και για τον λόγο υπάρχουν αρκετές μέρες, που ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι 100% έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου. O Βίγια, παρά τα όσα λανθασμένα γράφτηκαν χθες το βράδυ, θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τους πράσινους.

Φυσικά κατά τη διάρκεια της διακοπής και οι τρεις θα υποβληθούν σε θεραπεία, με σκοπό να ξεπεράσουν τις μικροενοχλήσεις που έχουν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...