ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βόμβα εισαγγελέα: Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, αθώοι Μαρινάκης και άλλοι 15!

Την ενοχή ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη της "Συμμορίας", Χαράλμπος Λακαφώσης, ενώ έκρινε αθώους τους Μαρινάκη, Σπανό, Σαρρή και άλλους 12.

Βόμβα εισαγγελέα: Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, αθώοι Μαρινάκης και άλλοι 15!

Την ενοχή ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη της “Συμμορίας”, Χαράλμπος Λακαφώσης, ενώ έκρινε αθώους τους Μαρινάκη, Σπανό, Σαρρή και άλλους 12.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ