ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Θα είναι καταστροφική η σεζόν αν δεν βγούμε στην τετράδα!» (vid)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του στάθηκε στο τι άλλαξε ο Λάζλο Μπόλονι ενώ ανέφερε πως η σεζόν θα είναι καταστροφική αν δεν τερματίσει ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα.

Σένκεφελντ: «Θα είναι καταστροφική η σεζόν αν δεν βγούμε στην τετράδα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπαρτ Σένκφελντ στον ΟΠΑΠ:

Για τις τρεις νίκες: «Φυσικά οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μας αυτή την περίοδο».

Για το τι άλλαξε ο Μπόλονι: «Νομίζω ότι βγάζει σε όλους μας πάρα πολλή ενέργεια και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι. Αν ασκείς αρκετή πίεση στην άλλη ομάδα, τότε κάνουν λάθη. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι κοιτάμε ψηλά τώρα»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ«Πρώτα απ΄ όλα νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε πάντα. Τότε θα έρθει η ποιότητα και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους και θα πάμε για τη νίκη».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το στόχο της Ευρώπης: «Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι μια απογοητευτική χρονιά, επειδή όλοι μπορούν να βρουν όσες δικαιολογίες θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας οι καλύτερες ομάδες είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να είμαστε και εμείς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και η σεζόν θα είναι καταστροφική αν δεν είμαστε στην πρώτη τετράδα»

Για τον κορωνοϊό: «Ο κορωνοϊός για όλους είναι μια πρόκληση, αλλά νομίζω ότι για μας και για τους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και είναι μόνοι, είναι λίγο πιο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο δύσκολο για όλους και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για τις γιορτές: «Εύχομαι στους οπαδούς όλη την υγεία και την ευτυχία του κόσμου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...